Create amazing Holographic effects using your smartphone Goliath Games Best New Toys at Toy Fair 2013 Goliath Games Genomineerd voor speelgoed van het jaar 2013

Ik kan de app niet downloaden op mijn Android toestel, ik krijg daarbij foutmelding 481. Wat moet ik doen?

Foutmelding 481 is een melding die gerelateerd is aan de werking van de SD-kaart. Dit kan een opslagprobleem zijn (te weinig ruimte vrij op de SD-kaart) of dat deze niet in het toestel zit of corrupt is.

In ieder geval is het aan te bevelen om de volgende stappen te doorlopen:

1. Gaan naar Instellingen (van de telefoon)
  2. Kies in het menu ‘Apps’
  3. Ga naar de lijst met alle apps
  4. Selecteer ‘Google Play Store’ of ‘Android Market’
  5. Kies ‘Force Stop’ en dan ‘Clear data’
  6. Open de Play Store en probeer de app opnieuw te downloaden. Je moet waarschijnlijk dan weer opnieuw inloggen.