Create amazing Holographic effects using your smartphone Goliath Games Best New Toys at Toy Fair 2013 Goliath Games Genomineerd voor speelgoed van het jaar 2013

Ik kan de app niet downloaden op mijn Android toestel. Ik krijg foutmelding 498. Wat moet ik doen?

Er is een gebrek aan cache-geheugen op jouw telefoon. Je kunt dit probleem oplossen door de cache van alle andere apps leeg te maken. Ga naar Instelling (of Systeeminstellingen), kies Applicatie Manager (of Apps). Klik op de apps waarvan jij de cache wilt legen. Tap op het app icon en tap dan op Forceer stop. Daarna kies je voor Cache legen. Herhaal dit voor elke app.