Create amazing Holographic effects using your smartphone Goliath Games Best New Toys at Toy Fair 2013 Goliath Games Genomineerd voor speelgoed van het jaar 2013

Werkt deze app op mijn Android toestel?

We ondersteunen de meeste Android toestellen. Het toestel moet tenminste voldoen aan de volgende vereisten:

• Minimaal 480MB aan vrije ruimte op het apparaat.
  • Android software: 2.3.3 en hoger.

De app zal in de meeste gevallen werken, maar we raden je aan om voor aanschaf van HolograFX de app te downloaden en te checken of de app ook op jouw toestel werkt.